עיצוב דירת קבלן בנתניה

דירת קבלן חדשה הכוללת 4 חדרים. הדיירים נכנסו לדירה לאחר שהבנייה כבר הושלמה וחומרי הגמר הותקנו. המטבח הורכב, נבחר ריצוף לכל הבית וחדרי הרחצה חופו. אך הדירה לא התאימה לסגנון והצרכים של המשפחה.

רציתי להפוך את הדירה הסטנדרטית לבית שיעניק להם תחושת חמימות ורוגע וישקף את האופי והטעם האישי של המשפחה. לאחר הכרות עמוקה, הקשבה והבנה של הרצונות שלהם, יצאנו לדרך. הדירה עברה שינויים והתאמות לפי הסגנון ואורח החיים של המשפחה.

במהלך השיפוץ, נעשו שינויים ברוב חללי הדירה. הריצוף האפור הקיים הוחלף בפרקט אלון. בסלון ייצרנו קיר כוח – קיר קרניזים דקורטיבי שמעניק אווירה רומנטית-קלאסית לחלל. ביטלנו את שרותי האורחים שהיו בצמוד לסלון ולא היה בהם צורך עבור המשפחה ובמקומם ייצרנו מזווה שנותן מענה פרקטי ואחסון נוסף עם דלת נסתרת שמתמזגת בהרמוניה בחלל.

החלטנו לשמור על המתווה הקיים של המטבח ולהחליף את החזיתות וחיפוי הקיר. הוספנו ויטרינה יפהפייה בגוון ירוק-אפור בנגרות מותאמת. השימור על המתווה המקורי הוביל לחסכון משמעותי בעלויות השיפוץ. בחדרי הרחצה, החיפוי הקיים נשמר והותקנה רצפה חדשה, התקנו שידות רחצה בעיצוב אישי, כדי לשמור על הסגנון המבוקש ולהגדיל את שטח האחסון. והוספנו נקודות חשמל ותקשורת בהתאם לצרכי המשפחה. דאגתי לאחסון בכל חדר, על ידי התקנת ארונות קיר גדולים בהתאמה אישית בנגרות ונעשה עיצוב וסטיילינג לכל החללים בבית.

השינויים האלה יחד עם השילוב של חומרים טבעיים וטקסטורות, טקסטיל, אמנות, פלטת הצבעים הרגועה ותשומת הלב לפרטים הקטנים, הפכו את הדירה מסטנדרטית וחסרת אופי לבית מעוצב, אישי ומזמין ושינו את התחושה הכללית של הבית.